404 Not Found.404 Not Found.404 Not Found.404 Not Found.404 Not Found.404 Not Found.404 Not Found.404 Not Found.404 Not Found.404 Not Found.404 Not Found.404 Not Found.404 Not Found.404 Not Found.404 Not Found.404 Not Found.404 Not Found.404 Not Found.404 Not Found.404 Not Found.404 Not Found.404 Not Found. FAQ « Bryllups DJ Mads Himmelstrup 404 Not Found. 404 Not Found.

FAQ

FAQ – OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL – OG SVAR PÅ DISSE:

At finde den rette musik og booke den til sit bryllup rejser mange spørgsmål, og det er vigtigt at der er styr på alt for at alle får en god oplevelse.

Her kan I finde svar på nogle af de mest stillede spørgsmål, som brudepar stiller, når de booker mig som DJ.

Hvad gør vi hvis du bliver syg?
Hvis det uheldige skulle ske, at jeg bliver syg, risikerer I ikke at stå uden musik, for jeg sørger nemlig for, at der kommer en anden dygtig DJ og spiller for jer. Det er en tryghed og sikkerhed, som er dejlig at have.

Hvad er din pris?:
Jeg er ikke den billigeste DJ på markedet, men til gengæld en af de mere erfarne i at at spille til bryllup (hvis man må rose sig selv:)
Jeg er mere kvalitet end pris – så hvis prisen er mere vigtig end kvaliteten, er det ikke mig, man skal spørge.
Generelt får man jo hvad man betaler for her i livet – og min holdning er da også at da en bryllupsfest ikke kan gøres om og musikken er så vigtig, er det absolut ikke det sted skal spare.

Kan du spille til festsange?
Jeg spiller gerne som DJ under middagen, men spiller ikke til festsange. Jeg vil dog til enhver tid anbefale en dygtig pianist under middagen, da det virkelig skaber en intim og eksklusiv stemning. Pianisten spiller også med på festsangene.
Er I interesseret i en dinner pianist under middagen, kan jeg også arrangere dette, så I får en samlet pakke med pianist og DJ.

Medbringer du alt anlæg?
Jeg medbringer alt lydanlæg og lys til ca. 100 pers. i et almindeligt størrelse festlokale. Det eneste I skal sørge for er strøm (220V), mad, drikke og jeres gode dansesko og humør.

Hvor meget plads kræver dit anlæg?
Jeg medbringer et godt lyd og lys anlæg, som dog ikke fylder meget.
Mit anlæg kan spille ca. 100 personer op i i mindre sal. Til større fester kan jeg sørge for ekstra anlæg, som passer til lejligheden.
I skal afsætte ca. 3m bredde x 2m dybde til opstilling af anlæg.
Husk at der skal være god plads til dansegulv foran DJ’en.

Har du disco lys med?
Jeg har altid disco lys med til dansegulvet. Jeg sørger for at det virker eksklusivt og ikke er kæmpe stort for meget lys kan ødelægge et flot lokale.

Hvilken slags musik spiller du?
Jeg er det man kalder en main stream dj, hvilket betyder at jeg kun spiller kendte dansehits gennem tiden og sørger for at alle til festen får en god oplevelse.
Jeg spiller masser af 70’er disco, 80’er hits – danske og udenlandske, de største 90’er hits og selvfølgelig de nyeste numre fra hitlisterne i dag. Derudover kan jeg også godt lide at spille ældre evergreens og kunstnere som bl.a Frank Sinatra, Tony Bennet, Elvis m.m. Her bliver dansegulvet altid bliver helt fyldt og gæsternes fællessang overdøver anlægget.
Jeg spiller aldrig heavy metal, tekno eller andet alternativ musik, da jeg mener det ødelægger stemningen og rydder dansegulvet. Under hele dansen vurderer jeg hele tiden hvilke numre, som passer bedst på det givne tidspunkt for at holde flest mulige på dansegulvet og give alle gæster en god oplevelse.

Med mig som DJ kan man være sikker på at alle til festen, ung som ældre får musik de kan danse til og holder af.
Brudeparret kan selv på forhånd vælge op til 10 numre, som de ønsker spillet til sin fest. Jeg har så numrene med og spiller dem i løbet af festen. Hvis jeg ikke har numrene, køber jeg dem specielt til den pågældende fest.

Må man ønske numre til festen?
Ja alle dem man vil. Jeg kan ikke love at jeg har alle numre, men som regel finder vi ud af noget. Jeg vurderer dog også, om nummeret passer ind i festen. Hvis der er tale om f.eks. et meget hårdt rock nummer, som kun en enkelt gæst kan lide spiller jeg det ikke, da det vil ødelægge stemningen og tømme dansegulvet.

Spiller du brudevalsen til bryllup?
Ja selvfølgelig – Jeg medbringer og spiller brudevalsen, hvis det ønskes. Jeg er også klar på at lave alternative brudevalse med anden slags musik. Det er blevet ret populært at vælge en sang, som har helt unik betydning for brude parret eller lave et sjovt brudevals indslag som overrasker gæsterne. Jeg er klar på det hele.

Snakker du i mikrofon, når du spiller?
Jeg har mikrofon med, men snakker ikke meget i den – og præsenterer slet ikke numre. Jeg kan godt finde på at sætte et specielt nummer på og opfordre brudeparret til en dans, mens gæsterne laver en rundkreds omkring – dette er meget intimt og smukt.
Er der vildt gang i festen kan jeg også godt lave nogle sjove indslag, hvor jeg inddrager gæsterne – det er altid sjovt.
Jeg har dog altid situationsfornemmelse, for der er intet værre end en DJ, som er for meget på, snakker for meget og overtager festen.
Det er jeres fest – ikke min!

Spiller du overalt i landet?
Jeg bor i Aarhus, men spiller i hele landet. Min pris afhænger af hvor i landet festen er, hvor lang tid jeg skal spille og hvor meget anlæg jeg skal medbringe.
Det er dog klart, at min pris bliver noget høj på Sjælland. Her kan jeg dog arrangere en anden dygtig DJ, hvis prisen er for høj.

Hvad tøj har du på, når du spiller til bryllup?
Jeg er altid velklædt, så det passer til lejligheden. Til bryllup vil jeg som regel have en habitjakke på og en skorte.

Hvor meget strøm skal vi sørge for?
Da mit anlæg ikke fylder så meget og ikke kræver megen strøm, kan jeg klare mig med en helt almindelig 220v stikkontakt. Det er vigtigt at strømstikket er tæt på hvor jeg skal stå. (max 3 m.)

Skal have du mad og drikke?
Ja tak – jeg er på arbejde i mange timer og skal bede om mad og drikkevarer – en tørstig DJ på tom mave er ikke en god DJ:)
Spiller jeg fra f.eks. kl. 22 – 03 skal jeg have drikkevarer og natmad – spiller jeg under hele festen, skal jeg også have aftensmad.
Jeg drikker ikke alkohol, mens jeg spiller –  i særlige tilfælde måske 1 enkelt glas vin, hvis der virkelig bliver skænket en lækker vin:)

Hvad med betaling?
Enten betaler I mig kontant eller check på aftenen. Vi kan også lave en aftale, om at I kan overføre penge til min konto.
Ved alle aftaler betaler mine kunder ca. 20% i forudbetaling når aftalen indgås. Dette er standard ved alle mine aftaler og skal ses som en gensidig sikkerhed.

Hvad nu hvis vi bliver nødt til at aflyse dig?
Som udgangspunkt er det ikke muligt at aflyse mig uden at komme til at betale enten fuld pris eller reduceret pris. At spille som bryllups DJ er et meget seriøst arbejde for mig, og når jeg først har lavet en aftale, siger jeg jo nej til andre jobs på denne dato. Men jeg har også forståelse for en svær situation, så derfor indgår vi altid en dialog om at indgå en fornuftig aftale, hvis I ulykkeligvis skulle blive nødsaget til at aflyse.
Kan jeg finde et andet fuldt betalt job på samme dag ved aflysning, skal I selvfølgelig ikke betale fuld pris – så betaler I kun forudbetalingen, som går til den arbejdstid jeg har haft med at lave aftalen, lave og sende bekræftelse, aflyse aftalen og finde et andet job.

Har du ellers gode råd til at lave en god fest?
Mit andet bedste råd er at placere baren så tæt på musikken som muligt og aldrig i et helt andet rum end hvor musikken spiller.
Hvis gæsterne skal gå for langt mellem baren/siddepladser for at danse er det næsten umuligt at få gang i dansegulvet og få folk til at blive der.

Mit bedste råd er at nyde jeres store dag i fulde drag og smide alle hæmninger – det er en stor dag med mange forventninger og etiketter – en dag som kan risikere at gå op i logistik, planlægning og anspændthed for om alt nu går som planlagt. Om Moster Oda nu også er glad for at sidde hvor hun gør eller om blomsterne nu står rigtigt på toiletterne – men smider man bekymringerne og fokuserer på selv at have en super sjov fest med sine venner – så gør det det hele . Remember – It is once in a lifetime!

 

404 Not Found.